
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spuitwater Spuitwater | ||
Limoensap Limoensap | 6 cl cl | |
Sinaasappelsap Sinaasappelsap | 10 cl cl | |
Munt Munt | takjes takje | |
Ananassen
Ananas (in schijfjes) | 200 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 5 el el | |
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSprankelende limoen-ananasmocktail
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng 2 el honing met de helft van het limoensap.
- Grill de ananasplakjes goudbruin. Bestrijk ze regelmatig met het honing-limoenmengsel. Laat de plakjes afkoelen. Doe ze samen met het resterende limoensap, sinaasappelsap en de honing in een blender. Mix glad.
- Vul de glazen met ijsblokjes. Verdeel het sap over de glazen en voeg bruiswater toe. Werk af met een stukje ananas en munt.