De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Stamppot met spitskool en groenteschnitzels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spitskool Spitskool800 g g
Boter Boter100 g g
Aardappelen Aardappel600 g g
Groentebouillon Groentebouillon2 blokjes blokje
Water Water1 l l
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden100 g g
Groenteschnitzels Groenteschnitzel4
Lente-uitjes Lente-ui1
Peper Peper
Zout Zout

Stamppot met spitskool en groenteschnitzels

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(1)

Bereiding

  1. Maak de spitskool schoon en snij in reepjes. Stoof deze kort in wat boter.
  2. Schil de aardappelen en voeg toe aan de spitskool. Voeg de bouillonblokjes toe en zet onder met water. Dek de pan af en kook de groenten gaar. Giet daarna af, stamp de groenten tot puree en roer er de rest van de boter en de kruidenkaas onder. Kruid met peper en zout.
  3. Bak intussen de groenteschnitzels in een pan met boter. Werk af met de fijngehakte lente-ui en serveer met de stamppot.