Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spitskool Spitskool | 800 g g | |
Boter Boter | 100 g g | |
Aardappelen Aardappel | 600 g g | |
Groentebouillon Groentebouillon | 2 blokjes blokje | |
Water Water | 1 l l | |
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden | 100 g g | |
Groenteschnitzels Groenteschnitzel | 4 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 1 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listStamppot met spitskool en groenteschnitzels
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de spitskool schoon en snij in reepjes. Stoof deze kort in wat boter.
- Schil de aardappelen en voeg toe aan de spitskool. Voeg de bouillonblokjes toe en zet onder met water. Dek de pan af en kook de groenten gaar. Giet daarna af, stamp de groenten tot puree en roer er de rest van de boter en de kruidenkaas onder. Kruid met peper en zout.
- Bak intussen de groenteschnitzels in een pan met boter. Werk af met de fijngehakte lente-ui en serveer met de stamppot.