
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks Rumsteak | 4 | ||
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 4 | ||
Champignons Champignons | 250 g g | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Ketchup Ketchup | |||
Balsamicoazijn Balsamicoazijn | |||
Koriander Koriander |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSteak in de wok
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de steak in blokjes. Snijd het witloof en de champignons in fijne reepjes.
- Zorg dat de wok goed heet is en doe het vlees en het witloof erin.
- Voeg op het laatst de champignons toe en laat 2 minuten mooi bakken.
- Kruid met peper en zout. Blus met een beetje tomatenketchup en balsamico.
- Snijd koriander fijn en bestrooi. Serveer in een diep bord.
Tip van de chef: De champignons kun je vervangen door shii-takes. De steak kan je vervangen door kip, dat is veel caloriearmer.
Tip van de sportdiëtiste: Als renner is het zeer belangrijk dat je altijd koolhydraten in je maaltijd verwerkt. Daarom raden we aan deze steak te serveren met frietjes om te bakken in de oven. Neem geen gewone frieten, want die bevatten te veel vet. De ovenfrieten worden gegrild en slorpen daardoor geen frietvet op.