De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Steak in de wok

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak4
Stronkjes witloof Stronkje witloof4
Champignons Champignons250 g g
Sjalotten Sjalot1
Peper Peper
Zout Zout
Ketchup Ketchup
Balsamicoazijn Balsamicoazijn
Koriander Koriander

Steak in de wok

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(8)

Bereiding

  1. Snijd de steak in blokjes. Snijd het witloof en de champignons in fijne reepjes.
  2. Zorg dat de wok goed heet is en doe het vlees en het witloof erin.
  3. Voeg op het laatst de champignons toe en laat 2 minuten mooi bakken.
  4. Kruid met peper en zout. Blus met een beetje tomatenketchup en balsamico.
  5. Snijd koriander fijn en bestrooi. Serveer in een diep bord.

Tip van de chef: De champignons kun je vervangen door shii-takes. De steak kan je vervangen door kip, dat is veel caloriearmer.

Tip van de sportdiëtiste: Als renner is het zeer belangrijk dat je altijd koolhydraten in je maaltijd verwerkt. Daarom raden we aan deze steak te serveren met frietjes om te bakken in de oven. Neem geen gewone frieten, want die bevatten te veel vet. De ovenfrieten worden gegrild en slorpen daardoor geen frietvet op.