De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Steak pizzaiola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak4
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge3 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(plat gedrukt)
3
Trostomaten Trostomaat4
Basilicum Basilicum
(gehakt + extra om te garneren)
2 el el
Peper Peper
Zout Zout
Tagliatelle Tagliatelle
(beetgaar gekookt)
400 g g

Steak pizzaiola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(8)

Bereiding

  1. Snij aan de onderkant van de tomaten een kruisje. Leg ze 30 seconden in kokend water, laat schrikken in ijswater en haal de pel weg. Pureer de tomaten met een mixer of met een vork.
  2. Kruid het vlees met peper en zout. Verhit twee derde van de olijfolie en bak de look aan. Voeg het vlees toe en laat even meebakken.
  3. Doe de gepureerde tomaten met het basilicum in de pan. Kruid met peper en zout. Laat 15 minuten sudderen.
  4. Garneer met de verse basilicum en serveer bij de pasta.

TIP: Voeg eventeel nog een lepel tomatenpuree toe om de saus wat dikker te maken.