De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Stoofpotje met boerenworst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Wortelen Wortel
(geschild en in reepjes)
400 g g
Krielaardappelen Krielaardappel
(gehalveerd)
400 g g
Stengels selder Stengel selder
(groene)
3
Sjalotten Sjalot
(geschild en in partjes)
6
Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
200 g g
Boerenworsten Boerenworst
(gehalveerd)
4
Groentebouillon Groentebouillon300 ml ml
Tijm Tijm4 takjes takje
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Stoofpotje met boerenworst

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(32)

Bereiding

  1. Bak de spekreepjes in boter goudbruin. Voeg de worsten, sjalotten en de selder toe en bak 10 minuten mee.
  2. Schep er de krieltjes en worteltjes onder. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Kruid met de tijm, peper en zout en laat, met deksel op de pan, nog 20 minuten op een zacht vuur sudderen.
  3. Haal het deksel van de pan en laat nog 5 minuten pruttelen. Serveer meteen.