
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wortelen
Wortel (geschild en in reepjes) | 400 g g | ||
Krielaardappelen
Krielaardappel (gehalveerd) | 400 g g | ||
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 3 | ||
Sjalotten
Sjalot (geschild en in partjes) | 6 | ||
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 200 g g | ||
Boerenworsten
Boerenworst (gehalveerd) | 4 | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 300 ml ml | ||
Tijm Tijm | 4 takjes takje | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listStoofpotje met boerenworst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de spekreepjes in boter goudbruin. Voeg de worsten, sjalotten en de selder toe en bak 10 minuten mee.
- Schep er de krieltjes en worteltjes onder. Schenk er de bouillon bij en breng aan de kook. Kruid met de tijm, peper en zout en laat, met deksel op de pan, nog 20 minuten op een zacht vuur sudderen.
- Haal het deksel van de pan en laat nog 5 minuten pruttelen. Serveer meteen.