De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Stoofpotje van kalfsentrecote

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalfsentrecotes Kalfsentrecote4
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge1 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
3
Groentebouillon Groentebouillon1 blokjes blokje
Water Water300 ml ml
Citroenen Citroen1
Vloeibare honing Vloeibare honing2 el el
Koriander Koriander
(+ extra om te garneren)
Erwten Erwten250 g g
Rijst Rijst200 g g
Peper Peper
Zout Zout
Gemengde sla Gemengde sla250 g g

Stoofpotje van kalfsentrecote

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

55 min.
(4)

Bereiding

  1. Snij de kalfsentrecote in blokjes.
  2. Verhit de olijfolie en bak het vlees rondom goudbruin. Voeg de look toe en laat even meebakken. Draai het vuur op een lagere temperatuur.
  3. Voeg het sap van een halve citroen, de honing, het water en het bouillonblokje toe. Snij de andere citroenhelft in plakjes en voeg bij het vlees.
  4. Leg de koriander op het vlees. Doe het deksel op de pan en laat 25 minuten sudderen. Voeg de laatste 10 minuten de erwten toe en kruid nog eventueel bij met peper en zout. Garneer met de koriander.

TIP: Serveer met wat rijst en groene sla.