
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalfsentrecotes Kalfsentrecote | 4 | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 1 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 3 | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | |
Water Water | 300 ml ml | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 el el | |
Koriander
Koriander (+ extra om te garneren) | ||
Erwten Erwten | 250 g g | |
Rijst Rijst | 200 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Gemengde sla Gemengde sla | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listStoofpotje van kalfsentrecote
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de kalfsentrecote in blokjes.
- Verhit de olijfolie en bak het vlees rondom goudbruin. Voeg de look toe en laat even meebakken. Draai het vuur op een lagere temperatuur.
- Voeg het sap van een halve citroen, de honing, het water en het bouillonblokje toe. Snij de andere citroenhelft in plakjes en voeg bij het vlees.
- Leg de koriander op het vlees. Doe het deksel op de pan en laat 25 minuten sudderen. Voeg de laatste 10 minuten de erwten toe en kruid nog eventueel bij met peper en zout. Garneer met de koriander.
TIP: Serveer met wat rijst en groene sla.