
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Water Water | 2 l l | |
Boter Boter | 50 g g | |
Preistengels Preistengel | 350 g g | |
Wortelen Wortel | 225 g g | |
Uien Ui | 1 | |
Champignons Champignons | 200 g g | |
Venkels Venkel | 100 g g | |
Stengels selder
Stengel selder (witte) | 100 g g | |
Peterselie Peterselie | 30 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupersnelle homemade groentebouillon
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Smelt de boter op matig vuur in een snelkookpan. Snijd de groenten in kleine stukjes en doe ze in de pan. Laat ze 5 minuten zweten en roer af en toe.
- Voeg het koud water toe. Zet het deksel op de pan en breng het geheel aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat het mengsel nog 20 minuten koken. Kruid met peper en zout.
- Haal de pan van het vuur en laat ze volledig afkoelen voor je het deksel eraf haalt. Zeef en voeg de peterselie toe.