
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pannenkoeken Pannenkoek | 4 | |
Rijstpap Rijstpap | 200 g g | |
Abrikozenconfituur Abrikozenconfituur | 200 g g | |
Munt Munt |
Voor de chocoladesaus
Pure chocolade Pure chocolade | 100 g g | |
Koffie Koffie | 1 dl dl | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 16 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSushi van pannenkoek met chocoladesaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Voor de chocoladesaus:Smelt de chocolade met de vanillesuiker in de koffie. Laat dit zeker niet koken of te heet worden.
- Verwarm de pannenkoek ca. 15 seconden in de microgolf op 1.000 watt.
- Verdeel er de rijstpap en de confituur over en schik daarop enkele blaadjes munt. Rol op en snijd in gelijke stukjes.
- Schik de pannenkoekrolletjes of sushi en werk af met de warme chocoladesaus.