De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Taboulé met erwten, maïs en rozijnen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rozijnen Rozijnen50 g g
Erwten Erwten100 g g
Zoete maïs Zoete maïs
(uitgelekt gewicht)
285 g g
Oosterse taboulé Oosterse taboulé200 g g
Citroenen Citroen
(of limoen)
1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Taboulé met erwten, maïs en rozijnen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

2:15 u.
(2)

Bereiding

  1. Laat de rozijnen enkele uren op voorhand weken in water of oranjebloesemwater.
  2. Dompel de tomaten even onder in kokend water en verfris ze in ijskoud water. Verwijder de schil en pitjes, snij het vruchtvlees in blokjes. Blancheer de erwten in kokend water en verfris ze in ijskoud water. Giet af en laat afkoelen.
  3. Meng de tomatenblokjes, geblancheerde erwten, uitgelekte maïskorrels en rozijnen onder de taboulé. Breng op smaak met de geraspte schil en het sap van de citroen of limoen, peper en grof zeezout.