Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 700 g g | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1,5 blokjes blokje | |
Water
Water (heet) | 700 ml ml | |
Mango's Mango | 2 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Koriander Koriander | ||
Chilipepers
Chilipeper (rode, ontpit) | 1 | |
Limoensap Limoensap | 3 el el | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 8 | |
Avocado's Avocado | 2 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Zure room Zure room | 2 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTaco’s met kabeljauw, mangosalsa en guacamole
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de look. Snij de lente-ui in stukken van 3 cm. Doe beiden in de mixkom en hak turbo/5 seconden. Voeg het vruchtvlees van de avocado’s, de zure room, 2 el limoensap en de cayennepeper toe. Kruid met peper en zout en mix alles 8 seconden/stand 5. Schep in een kommetje en zet koel. Maak de mixkom schoon.
- Snij de chilipeper grof. Pel de rode ui, snij in partjes en doe samen met de koriander en de chilipeper in de mixkom. Hak 10 seconden/stand 5. Schil de mango’s en snij in grove stukken. Voeg bij de ui en hak 4 seconden/stand 6. Duw met de spatel de restjes naar beneden. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout en meng reverse/20seconden/stand 1. Schep uit de kom en zet koel.
- Kruid de vis met peper en zout, snij in gelijke plakjes van 1 cm dik en leg de vis in het diepe stoominzetstuk. Giet de bouillon in de mixkom. Plaats het stoominzetstuk met de vis op de mixkom, sluit het deksel en stoom de vis steamer/12 minuten.
- Steek ondertussen met een ronde uitsteekvorm rondjes met diameter 8 cm uit de wraps. Verwarm ze in een droge, hete koekenpan of in een voorverwarmde oven van 160°C. Vul ze daarna met de guacamole, mangosalsa, vis en extra koriander. Serveer meteen.