De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Taco’s met kabeljauw, mangosalsa en guacamole

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet700 g g
Groentebouillon Groentebouillon1,5 blokjes blokje
Water Water
(heet)
700 ml ml
Mango's Mango2
Rode uien Rode ui1
Koriander Koriander
Chilipepers Chilipeper
(rode, ontpit)
1
Limoensap Limoensap3 el el
Tortilla-wraps Tortilla-wrap8
Avocado's Avocado2
Lente-uitjes Lente-ui4
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Zure room Zure room2 el el
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Taco’s met kabeljauw, mangosalsa en guacamole

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(16)

Bereiding

  1. Pel de look. Snij de lente-ui in stukken van 3 cm. Doe beiden in de mixkom en hak turbo/5 seconden. Voeg het vruchtvlees van de avocado’s, de zure room, 2 el limoensap en de cayennepeper toe. Kruid met peper en zout en mix alles 8 seconden/stand 5. Schep in een kommetje en zet koel. Maak de mixkom schoon.
  2. Snij de chilipeper grof. Pel de rode ui, snij in partjes en doe samen met de koriander en de chilipeper in de mixkom. Hak 10 seconden/stand 5. Schil de mango’s en snij in grove stukken. Voeg bij de ui en hak 4 seconden/stand 6. Duw met de spatel de restjes naar beneden. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout en meng reverse/20seconden/stand 1. Schep uit de kom en zet koel.
  3. Kruid de vis met peper en zout, snij in gelijke plakjes van 1 cm dik en leg de vis in het diepe stoominzetstuk. Giet de bouillon in de mixkom. Plaats het stoominzetstuk met de vis op de mixkom, sluit het deksel en stoom de vis steamer/12 minuten.
  4. Steek ondertussen met een ronde uitsteekvorm rondjes met diameter 8 cm uit de wraps. Verwarm ze in een droge, hete koekenpan of in een voorverwarmde oven van 160°C. Vul ze daarna met de guacamole, mangosalsa, vis en extra koriander. Serveer meteen.