De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Taco's met kip, bresaola en maïs

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap8
Kipfilets Kipfilet120 g g
Rode uien Rode ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Olijfolie Olijfolie2 el el
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie1 tl tl
Rauwe ham Rauwe ham
(Italiaanse bresaola, gesneden)
100 g g
Ijsbergsla Ijsbergsla
Bieslook Bieslook
Zure room Zure room8 el el
Zoete maïs Zoete maïs6 el el
Hazelnotenolie Hazelnotenolie2 el el
Lente-uitjes Lente-ui3
Peper Peper
Zout Zout

Taco's met kip, bresaola en maïs

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snij een cirkel uit de wraps (een diameter van 18 tot 20 cm). Bak deze cirkels 2 minuten in de oven tot ze lichtjes kleuren. Haal de wraps uit de oven, hang over een deegrol en laat afkoelen.
  3. Snij de kip in reepjes, snipper de rode ui en knoflook. Bak de kip, rode ui en knoflook in de olijfolie en breng op smaak met de chili in olie, peper en zout.
  4. Snij de bresaola en enkele blaadjes ijsbergsla in reepjes, snipper wat bieslook. Meng de zure room met enkele reepjes bresaola en het gesnipperde bieslook.
  5. Vul de afgekoelde wraps op met ijsbergsla en reepjes bresaola. Voeg de gebakken kip en maïskorrels toe. Werk af met de bieslookroom, enkele druppels hazelnotenolie en gesnipperde lente-ui. Serveer meteen.

ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace Vieilles Vignes Pinot Gris AOP, 2015