
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 8 | |
Kipfilets Kipfilet | 120 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie | 1 tl tl | |
Rauwe ham
Rauwe ham (Italiaanse bresaola, gesneden) | 100 g g | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | ||
Bieslook Bieslook | ||
Zure room Zure room | 8 el el | |
Zoete maïs Zoete maïs | 6 el el | |
Hazelnotenolie Hazelnotenolie | 2 el el | |
Lente-uitjes Lente-ui | 3 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTaco's met kip, bresaola en maïs
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snij een cirkel uit de wraps (een diameter van 18 tot 20 cm). Bak deze cirkels 2 minuten in de oven tot ze lichtjes kleuren. Haal de wraps uit de oven, hang over een deegrol en laat afkoelen.
- Snij de kip in reepjes, snipper de rode ui en knoflook. Bak de kip, rode ui en knoflook in de olijfolie en breng op smaak met de chili in olie, peper en zout.
- Snij de bresaola en enkele blaadjes ijsbergsla in reepjes, snipper wat bieslook. Meng de zure room met enkele reepjes bresaola en het gesnipperde bieslook.
- Vul de afgekoelde wraps op met ijsbergsla en reepjes bresaola. Voeg de gebakken kip en maïskorrels toe. Werk af met de bieslookroom, enkele druppels hazelnotenolie en gesnipperde lente-ui. Serveer meteen.
ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace Vieilles Vignes Pinot Gris AOP, 2015