
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks Rumsteak | 4 | ||
Aardappelen
Aardappel (bloemige) | 4 | ||
Sjalotten
Sjalot (in ringen) | 1 | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 20 g g | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 1 el el | ||
Rucola Rucola | 80 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de aioli
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 3 | ||
Eidooiers Eidooier | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 100 ml ml | ||
Mayonaise Mayonaise | 3 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTagliata met steppegras en aioli-mayonaise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Voeg de look samen met de eidooier en de olijfolie onder de mayonaise en meng goed. Zet koel.
- Schil de aardappelen en snijd in fijne plakjes. Snijd de plakjes nog eens verder in smalle reepjes (= steppegras). Spoel de aardappelen onder koud stromend water en dep goed droog.
- Kruid de steaks met peper en zout en wrijf in met olijfolie. Grill ze 4 à 5 minuten langs elke kant. Hussel de rucola met het sjalotje, een scheutje olijfolie, peper en zout.
- Bak het steppegras goudbruin in de friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met de Parmigiano Reggiano en de peterselie. Snijd de steaks in plakjes, verdeel ze over de borden en werk af met de rucola. Geef er het steppegras en de aioli bij.