
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Patatas bravas
Krielaardappelen Krielaardappel | 600 g g | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 2 tl tl | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Mayonaise Mayonaise | 4 el el | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Rozemarijn
Rozemarijn (gedroogde) | 2 tl tl | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Borrelstokbrood
Rustieke stokbroden
Rustiek stokbrood (af te bakken ) | 1 | ||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 100 g g | ||
Pesto
Pesto (groene) | 4 el el | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje |
Gevulde minitomaatjes
Minitrostomaten Minitrostomaat | 16 | ||
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas | 120 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTapas Time
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier. Was de aardappelen en snij in partjes.
- Meng de olijfolie met de geperste knoflook, het paprikapoeder, het cayennepeper, het zout en de rozemarijn. Giet de olie over de aardappelpartjes en meng goed door elkaar. Verdeel de patatas bravas over de helft van de bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.
- Snij het stokbrood om de 2 cm tot 2/3 in. Verdeel met een lepel de pesto tussen de sneetjes van het stokbrood. Strooi er de mozzarella en de lente-uitjes tussen. Leg het brood op de bakplaat naast de aardappelen en zet de plaat 8 minuten terug in de oven.
- Snij het hoedje van de trostomaatjes en hol ze uit met een koffielepel. Snij de kaas in blokjes en vul er de uitgeholde tomaatjes mee op. Strooi er de tijm over en bedruppel met olijfolie. Leg de tomaatjes mee op de bakplaat en zet nog eens 7 minuten in de oven.
- Werk het stokbrood af met een handvol basilicumblaadjes en geef de mayonaise bij de patatas bravas.