De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tapas Time

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Patatas bravas

Krielaardappelen Krielaardappel600 g g
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder2 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Mayonaise Mayonaise4 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Rozemarijn Rozemarijn
(gedroogde)
2 tl tl
Olijfolie Olijfolie4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Borrelstokbrood

Rustieke stokbroden Rustiek stokbrood
(af te bakken )
1
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
100 g g
Pesto Pesto
(groene)
4 el el
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje

Gevulde minitomaatjes

Minitrostomaten Minitrostomaat16
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas120 g g
Olijfolie Olijfolie
Tijmblaadjes Tijmblaadjes2 el el

Tapas Time

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(56)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier. Was de aardappelen en snij in partjes.
  2. Meng de olijfolie met de geperste knoflook, het paprikapoeder, het cayennepeper, het zout en de rozemarijn. Giet de olie over de aardappelpartjes en meng goed door elkaar. Verdeel de patatas bravas over de helft van de bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.
  3. Snij het stokbrood om de 2 cm tot 2/3 in. Verdeel met een lepel de pesto tussen de sneetjes van het stokbrood. Strooi er de mozzarella en de lente-uitjes tussen. Leg het brood op de bakplaat naast de aardappelen en zet de plaat 8 minuten terug in de oven.
  4. Snij het hoedje van de trostomaatjes en hol ze uit met een koffielepel. Snij de kaas in blokjes en vul er de uitgeholde tomaatjes mee op. Strooi er de tijm over en bedruppel met olijfolie. Leg de tomaatjes mee op de bakplaat en zet nog eens 7 minuten in de oven.
  5. Werk het stokbrood af met een handvol basilicumblaadjes en geef de mayonaise bij de patatas bravas.