
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippengehakt Kippengehakt | 400 g g | ||
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 8 | ||
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 1 | ||
Rode paprika's
Rode paprika (in kleine blokjes) | 1 | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | ||
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 100 g g | ||
Roomkaas Roomkaas | 2 el el | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngesnipperd) | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de salsa:
Kerstomaten
Kerstomaat (klein gesneden) | 250 g g | ||
Platte peterselie
Platte peterselie (handvol, fijgehakt) | |||
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | ||
Limoenen
Limoen (sap van ½ limoen) | |||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTaquitos met kippengehakt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Verhit wat olie in een koekenpan en bak het sjalotje glazig. Voeg de paprika toe en laat enkele minuten meebakken.
- Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Laat het vlees afkoelen. Meng er dan de lente-ui, kaas en roomkaas onder.
- Verhit de tortilla’s even in de microgolfoven. Beleg elke tortilla met het gehakt, rol op en leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 15 minuten in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn.
- Meng alle ingrediënten voor de salsa en kruid met peper en zout. Serveer bij de taquitos.