De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Taquitos met kippengehakt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippengehakt Kippengehakt400 g g
Tortilla-wraps Tortilla-wrap8
Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
1
Rode paprika's Rode paprika
(in kleine blokjes)
1
Paprikapoeder Paprikapoeder1 el el
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze100 g g
Roomkaas Roomkaas2 el el
Lente-uitjes Lente-ui
(fijngesnipperd)
2
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de salsa:

Kerstomaten Kerstomaat
(klein gesneden)
250 g g
Platte peterselie Platte peterselie
(handvol, fijgehakt)
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Limoenen Limoen
(sap van ½ limoen)
Olijfolie Olijfolie

Taquitos met kippengehakt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(8)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Verhit wat olie in een koekenpan en bak het sjalotje glazig. Voeg de paprika toe en laat enkele minuten meebakken.
  2. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Laat het vlees afkoelen. Meng er dan de lente-ui, kaas en roomkaas onder.
  3. Verhit de tortilla’s even in de microgolfoven. Beleg elke tortilla met het gehakt, rol op en leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 15 minuten in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn.
  4. Meng alle ingrediënten voor de salsa en kruid met peper en zout. Serveer bij de taquitos.