
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aubergines Aubergine | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Rode paprika's
Rode paprika (gegrilde) | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | |
Tête de moine Tête de moine | 100 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Peper
Peper (voor de afwerking) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTartaar van gegrilde aubergines
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de aubergines in plakjes van 1/2 cm dik. Besprenkel deze met olijfolie en grill op een hoog vuur. Laat daarna afkoelen en snij samen met de gegrilde paprika in blokjes.
- Hak de knoflook en lente-uien fijn. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met peper en zout. Verdeel de tartaar over borden met behulp van een metalen ring en rasp er grof de Tête de Moine over. Werk af met peper van de molen en stukjes lente-ui.
ONZE WIJNTIP: Chablis Premier Cru AOP Domaine de Oliveira Lecestre, 2015