De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tartaar van gegrilde aubergines

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aubergines Aubergine2
Olijfolie Olijfolie3 el el
Rode paprika's Rode paprika
(gegrilde)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Lente-uitjes Lente-ui4
Tête de moine Tête de moine100 g g
Peper Peper
Zout Zout
Peper Peper
(voor de afwerking)

Tartaar van gegrilde aubergines

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(2)

Bereiding

  1. Snij de aubergines in plakjes van 1/2 cm dik. Besprenkel deze met olijfolie en grill op een hoog vuur. Laat daarna afkoelen en snij samen met de gegrilde paprika in blokjes.
  2. Hak de knoflook en lente-uien fijn. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met peper en zout. Verdeel de tartaar over borden met behulp van een metalen ring en rasp er grof de Tête de Moine over. Werk af met peper van de molen en stukjes lente-ui.

ONZE WIJNTIP: Chablis Premier Cru AOP Domaine de Oliveira Lecestre, 2015