
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode paprika's
Rode paprika (gegrilde) | 1 | ||
Rode uien Rode ui | 0,5 | ||
Peterselie Peterselie | |||
Truffelpesto Truffelpesto | 2 el el | ||
Truffelkaas Truffelkaas | 100 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTartaar van gegrilde paprika met truffelpesto en truffelkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de gegrilde paprika, rode ui en enkele plukjes peterselie fijn. Meng met de truffelpesto en kruid met peper en zout.
- Werk de tartaar af met de in blokjes gesneden truffelkaas.
TIP: Dit aperitiefhapje maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!
ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace Koenig Sylvaner AOP, 2012