Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Maatjes
Maatje (met ui) | 4 | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Sperziebonen Sperziebonen | 16 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 8 | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakte) | 2 el el | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
bruin brood bruin brood | 2 sneetjes sneetje | |
Limoenen Limoen | 1 | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTartaar van maatjes met limoencroutons
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de boontjes beetgaar in licht gezouten water. Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes. Snij de kerstomaatjes
fijn. Snij de lente-ui in ringen. - Snij de maatjes in kleine blokjes. Giet de boontjes af en spoel onder koud water. Dep ze droog en snij ze klein.
- Meng nu de groenten, kruiden en de maatjes onder elkaar. Kruid met peper en zout. Zet even apart.
- Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin in hete boter. Rasp er de schil van de limoen over en kruid met peper en zout.
- Zet een serveerring op de borden en vul die met het maatjesmengsel. Druk aan en verwijder de ring. Werk af met het basilicum en de croutons.