De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tartaar van maatjes met limoencroutons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Maatjes Maatje
(met ui)
4
Avocado's Avocado1
Sperziebonen Sperziebonen16
Lente-uitjes Lente-ui4
Kerstomaten Kerstomaat8
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
Peterselie Peterselie
(fijngehakte)
2 el el
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
bruin brood bruin brood2 sneetjes sneetje
Limoenen Limoen1
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Tartaar van maatjes met limoencroutons

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(52)

Bereiding

 

  1. Kook de boontjes beetgaar in licht gezouten water. Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes. Snij de kerstomaatjes
    fijn. Snij de lente-ui in ringen.
  2. Snij de maatjes in kleine blokjes. Giet de boontjes af en spoel onder koud water. Dep ze droog en snij ze klein.
  3. Meng nu de groenten, kruiden en de maatjes onder elkaar. Kruid met peper en zout. Zet even apart.
  4. Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin in hete boter. Rasp er de schil van de limoen over en kruid met peper en zout.
  5. Zet een serveerring op de borden en vul die met het maatjesmengsel. Druk aan en verwijder de ring. Werk af met het basilicum en de croutons.