Tartaar van maatjes met limoencroutons

Tartaar van maatjes met limoencroutons
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Kook de boontjes beetgaar in licht gezouten water. Snij het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes. Snij de kerstomaatjesfijn. Snij de lente-ui in ringen.

  2. fijn. Snij de lente-ui in ringen.

  3. Snij de maatjes in kleine blokjes. Giet de boontjes af en spoel onder koud water. Dep ze droog en snij ze klein.

  4. Meng nu de groenten, kruiden en de maatjes onder elkaar. Kruid met peper en zout. Zet even apart.

  5. Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin in hete boter. Rasp er de schil van de limoen over en kruid met peper en zout.

  6. Zet een serveerring op de borden en vul die met het maatjesmengsel. Druk aan en verwijder de ring. Werk af met het basilicum en de croutons.