Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Rode uien Rode ui | 0,5 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 50 g g | |
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden | 1 el el | |
Broden Brood | 1 sneetjes sneetje | |
Bieslook
Bieslook (grofgehakt, voor de afwerking) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTartaar van tomaat met grijze garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de lente-uien en rode ui. Snij het vruchtvlees van de tomaten in blokjes. Meng deze ingrediënten met de grijze garnalen en kruidenkaas. Kruid met peper en zout.
- Snij het brood in kleine blokjes en bak deze krokant. Werk de tartaar af met de croutons en het bieslook.
ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace Pinot Blanc AOP