De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tartaar van tomaat met grijze garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lente-uitjes Lente-ui2
Rode uien Rode ui0,5
Tomaten Tomaat2
Grijze garnalen Grijze garnalen50 g g
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden1 el el
Broden Brood1 sneetjes sneetje
Bieslook Bieslook
(grofgehakt, voor de afwerking)
Peper Peper
Zout Zout

Tartaar van tomaat met grijze garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(9)

Bereiding

  1. Snipper de lente-uien en rode ui. Snij het vruchtvlees van de tomaten in blokjes. Meng deze ingrediënten met de grijze garnalen en kruidenkaas. Kruid met peper en zout.
  2. Snij het brood in kleine blokjes en bak deze krokant. Werk de tartaar af met de croutons en het bieslook.

ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace Pinot Blanc AOP