Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets
Kipfilet (blokjes) | 500 g g | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Rode paprika's
Rode paprika (in reepjes) | 1 | |
Sojascheuten Sojascheuten | 150 g g | |
Peultjes Peultjes | 100 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Currypoeder Currypoeder | 2 el el | |
Sausbinder Sausbinder | 1 el el | |
Water Water | 3 dl dl | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 0,5 blokjes blokje | |
Kookroom Kookroom | 1 dl dl | |
Koriander Koriander |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listThaise curry met kip
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit een scheutje zonnebloemolie in een diepe pan. Fruit de ui en voeg de kippenblokjes en het currypoeder toe.
- Voeg de groenten toe en laat even meebakken. Blus met de bouillon en de room en laat 5 à 10 minuten sudderen.
- Bind de saus eventueel met sausbinder. Schep de curry in borden en garneer met koriander. Lekker met witte rijst.
TIP: Meer zin in een vegetarisch gerecht? Vervang de kip door stukjes tofu.