De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Thaise curry met kip

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet
(blokjes)
500 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Rode paprika's Rode paprika
(in reepjes)
1
Sojascheuten Sojascheuten150 g g
Peultjes Peultjes100 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Currypoeder Currypoeder2 el el
Sausbinder Sausbinder1 el el
Water Water3 dl dl
Kippenbouillon Kippenbouillon0,5 blokjes blokje
Kookroom Kookroom1 dl dl
Koriander Koriander

Thaise curry met kip

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(214)

Bereiding

  1. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een diepe pan. Fruit de ui en voeg de kippenblokjes en het currypoeder toe.
  2. Voeg de groenten toe en laat even meebakken. Blus met de bouillon en de room en laat 5 à 10 minuten sudderen.
  3. Bind de saus eventueel met sausbinder. Schep de curry in borden en garneer met koriander. Lekker met witte rijst.

TIP: Meer zin in een vegetarisch gerecht? Vervang de kip door stukjes tofu.