De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Thaïse wok met rundvleesreepjes en chilisaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak4
Wokgroenten Wokgroenten400 g g
Basmatirijst Basmatirijst400 g g
Olijfolie Olijfolie4 el el
Chilisaus Chilisaus4 el el

Thaïse wok met rundvleesreepjes en chilisaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(40)

Bereiding

  1. Breng een pot water met basmatirijst aan de kook. Zet de rijst, zodra die kookt, op een laag vuurtje en sluit af met een deksel. Laat nog 10 minuutjes verder koken. Laat de basmatirijst dan nog 5 minuutjes rusten. En klaar !
  2. Verhit de olie in een diepe braadpan of wok en roerbak hier de wokgroenten.
  3. Snij het vlees in fijne reepjes en roerbak het 10 minuten samen met de groenten en de chilisaus.