
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks Rumsteak | 4 | ||
Wokgroenten Wokgroenten | 400 g g | ||
Basmatirijst Basmatirijst | 400 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Chilisaus Chilisaus | 4 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listThaïse wok met rundvleesreepjes en chilisaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng een pot water met basmatirijst aan de kook. Zet de rijst, zodra die kookt, op een laag vuurtje en sluit af met een deksel. Laat nog 10 minuutjes verder koken. Laat de basmatirijst dan nog 5 minuutjes rusten. En klaar !
- Verhit de olie in een diepe braadpan of wok en roerbak hier de wokgroenten.
- Snij het vlees in fijne reepjes en roerbak het 10 minuten samen met de groenten en de chilisaus.