
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tijgerbrood
Tijgerbrood (dik gesneden) | 4 sneetjes sneetje | |
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek, in reepjes) | 6 sneetjes sneetje | |
Bladspinazie
Bladspinazie (gewassen) | 400 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Boter Boter | 100 g g | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTijgerbrood met spiegelei
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Stoof het spek in een pan, doe de helft van de boter erbij en bak er de sneetjes tijgerbrood in aan (1 minuut per zijde). Laat de spinazie kort meestoven met het spek nadat je het brood uit de pan hebt gehaald.
- Verwarm de overige boter in een andere pan en bak er de eitjes in tot mooie spiegeleieren. Kruid ten slotte met peper van de molen.
- Presenteer de boterham op een bord. Schik er het gestoofde spek met spinazie op en werk af met een spiegeleitje.