De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tijgerbrood met spiegelei

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tijgerbrood Tijgerbrood
(dik gesneden)
4 sneetjes sneetje
Gerookt spek Gerookt spek
(ontbijtspek, in reepjes)
6 sneetjes sneetje
Bladspinazie Bladspinazie
(gewassen)
400 g g
Eieren Ei4
Boter Boter100 g g
Peper Peper

Tijgerbrood met spiegelei

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(12)

Bereiding

  1. Stoof het spek in een pan, doe de helft van de boter erbij en bak er de sneetjes tijgerbrood in aan (1 minuut per zijde). Laat de spinazie kort meestoven met het spek nadat je het brood uit de pan hebt gehaald.
  2. Verwarm de overige boter in een andere pan en bak er de eitjes in tot mooie spiegeleieren. Kruid ten slotte met peper van de molen.
  3. Presenteer de boterham op een bord. Schik er het gestoofde spek met spinazie op en werk af met een spiegeleitje.