De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tiramisu ijstaartje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Roomijs Roomijs
(mokka kant-en-klaar)
500 ml ml
Kant-en-klare cakes Kant-en-klare cake
(hotelcake)
250 g g
Amaretto Amaretto2 el el
Chocopasta Chocopasta
(hazelnoot )
100 g g
Gepofte rijst Gepofte rijst
(type Choco Rice - Crownfield)
30 g g
Mascarpone Mascarpone150 g g
Eiwitten Eiwit1
Suiker Suiker1 el el

Tiramisu ijstaartje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(18)

Bereiding

  1. Haal het mokka-ijs uit de diepvriezer. Gebruik 4 uitsteekringen van 7 cm diameter en 6 cm hoog en steek 4 rondjes uit de hotelcake voor de bodem.
  2. Besprenkel ze met de amaretto. Schep er een laagje mokka-ijs bovenop en zet 10 minuten in de diepvriezer.
  3. Smelt intussen wat hazelnootpasta op een zacht vuurtje of in de microgolfoven. Meng de gepofte rijst onder de hazelnootpasta en laat een beetje afkoelen. Verdeel de gepofte chocoladerijst over de 4 uitsteekvormen en zet 10 minuten terug in de diepvriezer.
  4. Klop het eiwit stijf. Klop de mascarpone los met de suiker en spatel het opgeklopte eiwit onder de mascarpone. Doe in een spuitzak. Spuit toefjes bovenop de taartjes en zet terug in de vriezer tot gebruik. Ontvorm de taartjes en werk af.