Tiramisu ijstaartje

Tiramisu ijstaartje
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Haal het mokka-ijs uit de diepvriezer. Gebruik 4 uitsteekringen van 7 cm diameter en 6 cm hoog en steek 4 rondjes uit de hotelcake voor de bodem.

  2. Besprenkel ze met de amaretto. Schep er een laagje mokka-ijs bovenop en zet 10 minuten in de diepvriezer.

  3. Smelt intussen wat hazelnootpasta op een zacht vuurtje of in de microgolfoven. Meng de gepofte rijst onder de hazelnootpasta en laat een beetje afkoelen. Verdeel de gepofte chocoladerijst over de 4 uitsteekvormen en zet 10 minuten terug in de diepvriezer.

  4. Klop het eiwit stijf. Klop de mascarpone los met de suiker en spatel het opgeklopte eiwit onder de mascarpone. Doe in een spuitzak. Spuit toefjes bovenop de taartjes en zet terug in de vriezer tot gebruik. Ontvorm de taartjes en werk af.