Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Roomijs
Roomijs (mokka kant-en-klaar) | 500 ml ml | |
Kant-en-klare cakes
Kant-en-klare cake (hotelcake) | 250 g g | |
Amaretto Amaretto | 2 el el | |
Chocopasta
Chocopasta (hazelnoot ) | 100 g g | |
Gepofte rijst
Gepofte rijst (type Choco Rice - Crownfield) | 30 g g | |
Mascarpone Mascarpone | 150 g g | |
Eiwitten Eiwit | 1 | |
Suiker Suiker | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTiramisu ijstaartje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Haal het mokka-ijs uit de diepvriezer. Gebruik 4 uitsteekringen van 7 cm diameter en 6 cm hoog en steek 4 rondjes uit de hotelcake voor de bodem.
- Besprenkel ze met de amaretto. Schep er een laagje mokka-ijs bovenop en zet 10 minuten in de diepvriezer.
- Smelt intussen wat hazelnootpasta op een zacht vuurtje of in de microgolfoven. Meng de gepofte rijst onder de hazelnootpasta en laat een beetje afkoelen. Verdeel de gepofte chocoladerijst over de 4 uitsteekvormen en zet 10 minuten terug in de diepvriezer.
- Klop het eiwit stijf. Klop de mascarpone los met de suiker en spatel het opgeklopte eiwit onder de mascarpone. Doe in een spuitzak. Spuit toefjes bovenop de taartjes en zet terug in de vriezer tot gebruik. Ontvorm de taartjes en werk af.