De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tiramisu met aardbeien en gin

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4
Suiker Suiker100 g g
Mascarpone Mascarpone250 g g
Zandkoeken Zandkoek250 g g
Aardbeiensiroop Aardbeiensiroop2 el el
Gin Gin2 el el
Aardbeien Aardbei250 g g

Tiramisu met aardbeien en gin

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(2)

Bereiding

  1. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met 1 eetlepel suiker per 4 eiwitten. Klop de eierdooiers schuimig met de rest van de suiker en schep onder de mascarpone. Spatel er dan het opgeklopte eiwit onder.
  2. Verkruimel de spritskoekjes en meng met de aardbeiensiroop en gin. Bedek er een taartvorm of bakplaat mee en verdeel er de helft van het mascarponebeslag over.
  3. Snij de aardbeien in plakjes en schik op de mascarpone. Werk af met de rest van de mascarpone en laat de tiramisu enkele uren opstijven in de koelkast.