
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 4 | ||
Suiker Suiker | 100 g g | ||
Mascarpone Mascarpone | 250 g g | ||
Zandkoeken Zandkoek | 250 g g | ||
Aardbeiensiroop Aardbeiensiroop | 2 el el | ||
Gin Gin | 2 el el | ||
Aardbeien Aardbei | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTiramisu met aardbeien en gin
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met 1 eetlepel suiker per 4 eiwitten. Klop de eierdooiers schuimig met de rest van de suiker en schep onder de mascarpone. Spatel er dan het opgeklopte eiwit onder.
- Verkruimel de spritskoekjes en meng met de aardbeiensiroop en gin. Bedek er een taartvorm of bakplaat mee en verdeel er de helft van het mascarponebeslag over.
- Snij de aardbeien in plakjes en schik op de mascarpone. Werk af met de rest van de mascarpone en laat de tiramisu enkele uren opstijven in de koelkast.