De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tiramisu met wittechocolade-pistachecrème

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Italiaanse tiramisu Italiaanse tiramisu500 g g
Pistachenoten Pistachenoot
(gezouten)
50 g g
Melk Melk1 dl dl
Munt Munt
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)1 dl dl
Witte chocolade Witte chocolade50 g g
Noten Noten

Tiramisu met wittechocolade-pistachecrème

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(2)

Bereiding

  1. Hak de pistachenoten. Mix de melk en een handvol muntblaadjes fijn.
  2. Verwarm de room en los er de witte chocolade in op.
  3. Meng met de gearomatiseerde melk en pistachenoten, laat afkoelen.
  4. Serveer bij de tiramisu. Werk af met gehakte noten.