
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Italiaanse tiramisu Italiaanse tiramisu | 500 g g | |
Pistachenoten
Pistachenoot (gezouten) | 50 g g | |
Melk Melk | 1 dl dl | |
Munt Munt | ||
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 1 dl dl | |
Witte chocolade Witte chocolade | 50 g g | |
Noten Noten |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTiramisu met wittechocolade-pistachecrème
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Hak de pistachenoten. Mix de melk en een handvol muntblaadjes fijn.
- Verwarm de room en los er de witte chocolade in op.
- Meng met de gearomatiseerde melk en pistachenoten, laat afkoelen.
- Serveer bij de tiramisu. Werk af met gehakte noten.