Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem
Tarwebloem (gezeefd) | 140 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Halfvolle melk Halfvolle melk | 300 ml ml | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Worsten Worst | 4 |
Voor de uiensaus
Rode uien
Rode ui (in halve ringen) | 2 | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Sausbinder Sausbinder | 2 el el | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje |
Voor de uiensaus
Water Water | 500 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listToad in the hole met uiensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Maak het beslag door de bloem te mengen met de eieren en vervolgens de melk en de mosterd. Kruid met peper en zout. Plaats 10 minuten in de koelkast.
- Vet een ovenschaal in met zonnebloemolie en leg de braadworsten in de braadslede en schuif ongeveer 10 minuten in de hete oven.
- Haal de braadslede met worsten voorzichtig uit de oven en giet het beslag rondom de worsten. Zet opnieuw 20 minuten in de oven. Houd de oven dicht, anders kan het beslag inzakken.
- Maak ondertussen de uiensaus. Verwarm wat olie in een braadpan op een laag vuur en stoof de uien 15 minuten aan. Blus met het citroensap en voeg de sausbinder toe. Los het bouillonblokje op in heet water en voeg al roerend de bouillon toe aan de saus. Laat enkele minuten inkoken en kruid met peper en zout.
- Serveer de uiensaus bij de ovenschotel.