De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Toad in the hole met uiensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tarwebloem Tarwebloem
(gezeefd)
140 g g
Eieren Ei4
Halfvolle melk Halfvolle melk300 ml ml
Mosterd Mosterd1 el el
Peper Peper
Zout Zout
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Worsten Worst4

Voor de uiensaus

Rode uien Rode ui
(in halve ringen)
2
Citroensap Citroensap1 el el
Sausbinder Sausbinder2 el el
Kippenbouillon Kippenbouillon1 blokjes blokje

Voor de uiensaus

Water Water500 ml ml
Peper Peper
Zout Zout

Toad in the hole met uiensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(7)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Maak het beslag door de bloem te mengen met de eieren en vervolgens de melk en de mosterd. Kruid met peper en zout. Plaats 10 minuten in de koelkast.
  3. Vet een ovenschaal in met zonnebloemolie en leg de braadworsten in de braadslede en schuif ongeveer 10 minuten in de hete oven.
  4. Haal de braadslede met worsten voorzichtig uit de oven en giet het beslag rondom de worsten. Zet opnieuw 20 minuten in de oven. Houd de oven dicht, anders kan het beslag inzakken.
  5. Maak ondertussen de uiensaus. Verwarm wat olie in een braadpan op een laag vuur en stoof de uien 15 minuten aan. Blus met het citroensap en voeg de sausbinder toe. Los het bouillonblokje op in heet water en voeg al roerend de bouillon toe aan de saus. Laat enkele minuten inkoken en kruid met peper en zout.
  6. Serveer de uiensaus bij de ovenschotel.