De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Toast avocado met grijze garnaaltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tomaten Tomaat1
Zure room Zure room1 el el
Limoensap Limoensap1 el el
Grijze garnalen Grijze garnalen200 g g
Avocado's Avocado2
Olijfolie Olijfolie4 tl tl
Limoenen Limoen
(sap)
0,5
Broden Brood
(1,5 cm dikte, met de hand gesneden)
4 sneetjes sneetje
Kruiden Kruiden
(fijngehakte verse kruiden, bieslook, peterselie)
4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Toast avocado met grijze garnaaltjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(92)

Bereiding

  1. Maak de garnaalsalade: maak met een scherp mes een kruis in de schil van de tomaat. Dompel ze in kokend water en spoel ze meteen onder koud stromend water, waarbij het velletje loskomt.
  2. Pel de tomaat en snij ze in vier. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
  3. Meng de zure room met 1 eetlepel limoensap en schep er de garnalen door. Zet fris weg in de ijskast.
  4. Snij de avocado in dunne plakjes. Besprenkel ze met peper, zout, olijfolie en limoensap om verkleuren te vermijden.
  5. Toast de sneden brood in oven, pan of toaster. Schik de plakjes avocado erbovenop.
  6. Verdeel de garnaalsalade.
  7. Strooi de verse kruiden erbovenop en breng op smaak met peper en zout.