
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tomaten Tomaat | 1 | ||
Zure room Zure room | 1 el el | ||
Limoensap Limoensap | 1 el el | ||
Grijze garnalen Grijze garnalen | 200 g g | ||
Avocado's Avocado | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 tl tl | ||
Limoenen
Limoen (sap) | 0,5 | ||
Broden
Brood (1,5 cm dikte, met de hand gesneden) | 4 sneetjes sneetje | ||
Kruiden
Kruiden (fijngehakte verse kruiden, bieslook, peterselie) | 4 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listToast avocado met grijze garnaaltjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de garnaalsalade: maak met een scherp mes een kruis in de schil van de tomaat. Dompel ze in kokend water en spoel ze meteen onder koud stromend water, waarbij het velletje loskomt.
- Pel de tomaat en snij ze in vier. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Meng de zure room met 1 eetlepel limoensap en schep er de garnalen door. Zet fris weg in de ijskast.
- Snij de avocado in dunne plakjes. Besprenkel ze met peper, zout, olijfolie en limoensap om verkleuren te vermijden.
- Toast de sneden brood in oven, pan of toaster. Schik de plakjes avocado erbovenop.
- Verdeel de garnaalsalade.
- Strooi de verse kruiden erbovenop en breng op smaak met peper en zout.