Toast avocado met grijze garnaaltjes

Toast avocado met grijze garnaaltjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken15 min

Voorbereiding

  1. Maak de garnaalsalade: maak met een scherp mes een kruis in de schil van de tomaat. Dompel ze in kokend water en spoel ze meteen onder koud stromend water, waarbij het velletje loskomt.

  2. Pel de tomaat en snij ze in vier. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  3. Meng de zure room met 1 eetlepel limoensap en schep er de garnalen door. Zet fris weg in de ijskast.

  4. Snij de avocado in dunne plakjes. Besprenkel ze met peper, zout, olijfolie en limoensap om verkleuren te vermijden.

  5. Toast de sneden brood in oven, pan of toaster. Schik de plakjes avocado erbovenop.

  6. Verdeel de garnaalsalade.

  7. Strooi de verse kruiden erbovenop en breng op smaak met peper en zout.