De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Toast champignon met spekkelbrood

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spekkelbrood Spekkelbrood
(dik gesneden)
4 sneetjes sneetje
Kastanjechampignons Kastanjechampignons400 g g
Rauwe ham Rauwe ham4 sneetjes sneetje
Sjalotten Sjalot
(groot formaat)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Boter Boter100 g g
Peterselie Peterselie

Toast champignon met spekkelbrood

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Smelt de helft van de boter en smeer er de sneden brood mee in. Bak ze krokant in de oven. Dit kan ook in een broodrooster.
  3. Hak de sjalot en de look fijn en snijd de gekuiste champignons in kwartjes. Snijd de ham in reepjes.
  4. Smelt de overige boter in een pan en stoof er de sjalot en look in aan. Voeg er de champignons bij en stoof samen gaar. Werk af met wat gehakte peterselie en de ham.
  5. Presenteer de toast met daarop de champignons en de reepjes rauwe ham.