
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spekkelbrood
Spekkelbrood (dik gesneden) | 4 sneetjes sneetje | ||
Kastanjechampignons Kastanjechampignons | 400 g g | ||
Rauwe ham Rauwe ham | 4 sneetjes sneetje | ||
Sjalotten
Sjalot (groot formaat) | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Boter Boter | 100 g g | ||
Peterselie Peterselie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listToast champignon met spekkelbrood
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Smelt de helft van de boter en smeer er de sneden brood mee in. Bak ze krokant in de oven. Dit kan ook in een broodrooster.
- Hak de sjalot en de look fijn en snijd de gekuiste champignons in kwartjes. Snijd de ham in reepjes.
- Smelt de overige boter in een pan en stoof er de sjalot en look in aan. Voeg er de champignons bij en stoof samen gaar. Werk af met wat gehakte peterselie en de ham.
- Presenteer de toast met daarop de champignons en de reepjes rauwe ham.