
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 4 | |
Sjalotten Sjalot | 0,5 | |
Avocado's Avocado | 2 | |
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie | 1 tl tl | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | ||
Limoenen Limoen | 1 | |
bruin brood bruin brood | 4 sneetjes sneetje | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listToast met gepocheerd ei en avocadomousse
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pocheer de eieren 3 à 4 minuten in licht pruttelend gezouten water. Schep de eieren uit het water met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier.
- Voor de avocadomousse: Snipper de sjalot. Plet het vruchtvlees van de avocado’s en meng met de chili in olie, de gesnipperde sjalot, een snufje paprikapoeder en het sap van de limoen. Breng op smaak met peper en zout.
- Rooster het brood en bestrijk met de avocadomousse. Werk af met de gepocheerde eieren en de gesnipperde lente-uien. Serveer meteen.