De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Toast met gepocheerd ei en avocadomousse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4
Sjalotten Sjalot0,5
Avocado's Avocado2
Gemalen chili in olijfolie Gemalen chili in olijfolie1 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder
Limoenen Limoen1
bruin brood bruin brood4 sneetjes sneetje
Lente-uitjes Lente-ui2
Peper Peper
Zout Zout

Toast met gepocheerd ei en avocadomousse

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(1)

Bereiding

  1. Pocheer de eieren 3 à 4 minuten in licht pruttelend gezouten water. Schep de eieren uit het water met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Voor de avocadomousse: Snipper de sjalot. Plet het vruchtvlees van de avocado’s en meng met de chili in olie, de gesnipperde sjalot, een snufje paprikapoeder en het sap van de limoen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Rooster het brood en bestrijk met de avocadomousse. Werk af met de gepocheerde eieren en de gesnipperde lente-uien. Serveer meteen.