
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boerenbrood Boerenbrood | 4 sneetjes sneetje | ||
Gerookte zalm Gerookte zalm | 8 sneetjes sneetje | ||
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 2 | ||
Appels
Appel (Jonagold) | 1 | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 1 dl dl | ||
Bieslook Bieslook | |||
Citroenen Citroen | 1 | ||
Mayonaise Mayonaise | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listToast met gerookte zalm, appel en witloof
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Toast het brood krokant en beleg met de gerookte zalm.
- Snijd het witloof in reepjes en de appel in fijne kwartjes.
- Verwijder de zeste van de citroen en snijd in ultrafijne reepjes. Hak de bieslook fijn.
- Meng de mayonaise en de yoghurt op Griekse wijze met het sap van een halve citroen. Meng hier het witloof en de appel door.
- Presenteer de zalmtoast in stukken en werk af met de frisse witloof-appelsalade.
- Strooi er de zeste en bieslook over.