De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Toast met gerookte zalm, appel en witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boerenbrood Boerenbrood4 sneetjes sneetje
Gerookte zalm Gerookte zalm8 sneetjes sneetje
Stronkjes witloof Stronkje witloof2
Appels Appel
(Jonagold)
1
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze1 dl dl
Bieslook Bieslook
Citroenen Citroen1
Mayonaise Mayonaise1 dl dl

Toast met gerookte zalm, appel en witloof

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Toast het brood krokant en beleg met de gerookte zalm.
  2. Snijd het witloof in reepjes en de appel in fijne kwartjes.
  3. Verwijder de zeste van de citroen en snijd in ultrafijne reepjes. Hak de bieslook fijn.
  4. Meng de mayonaise en de yoghurt op Griekse wijze met het sap van een halve citroen. Meng hier het witloof en de appel door.
  5. Presenteer de zalmtoast in stukken en werk af met de frisse witloof-appelsalade.
  6. Strooi er de zeste en bieslook over.