
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broden Brood | 4 | ||
Wortelen
Wortel (kleine met loof) | 4 | ||
Lamsbouten Lamsbout | 300 g g | ||
Boter Boter | |||
Peterselie Peterselie | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden | 1 tl tl | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 100 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Bladspinazie Bladspinazie | 50 g g | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | ||
Munt Munt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listToast met lamsvlees en worteltjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de wortelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water.
- Snij het lamsvlees in reepjes en roerbak 1 minuut in hete boter. Zet het vuur uit en bestrooi met de peterselie. Giet de wortelen af en halveer ze in de lengte. Bak ze nog even aan in olijfolie en kruid met de garam masala.
- Rooster het brood goudbruin in een broodrooster. Kruid de yoghurt met peper en zout en roer door.
- Leg telkens 1 snede brood op elk bord. Bedruppel met olijfolie en beleg met de spinazie, het lamsvlees en de worteltjes. Werk af met een lepeltje yoghurt, de lente-uitjes en de munt.
