De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Toast met lamsvlees en worteltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broden Brood4
Wortelen Wortel
(kleine met loof)
4
Lamsbouten Lamsbout300 g g
Boter Boter
Peterselie Peterselie2 el el
Olijfolie Olijfolie
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden1 tl tl
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze100 ml ml
Peper Peper
Zout Zout
Bladspinazie Bladspinazie50 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
4
Munt Munt

Toast met lamsvlees en worteltjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(12)

Bereiding

 

  1. Schil de wortelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water. 
  2. Snij het lamsvlees in reepjes en roerbak 1 minuut in hete boter. Zet het vuur uit en bestrooi met de peterselie. Giet de wortelen af en halveer ze in de lengte. Bak ze nog even aan in olijfolie en kruid met de garam masala.
  3. Rooster het brood goudbruin in een broodrooster. Kruid de yoghurt met peper en zout en roer door. 
  4. Leg telkens 1 snede brood op elk bord. Bedruppel met olijfolie en beleg met de spinazie, het lamsvlees en de worteltjes. Werk af met een lepeltje yoghurt, de lente-uitjes en de munt.
Toast met lamsvlees en worteltjes