De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Toast met paaspaté, gepekelde groentjes en verse kruiden

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Paté Paté200 g g
Azijn Azijn300 ml ml
Suiker Suiker100 g g
Radijzen Radijs8 stukken stuk
Minikomkommers Minikomkommer4 stukken stuk
Rode uien Rode ui1
Tijm Tijm
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Muntblaadjes Muntblaadje
Koriander Koriander
Broden Brood

Toast met paaspaté, gepekelde groentjes en verse kruiden

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(12)

Bereiding

  1. Breng 1 liter water met de azijn aan de kook. Voeg de suiker en 2 el zout toe en roer tot alles is opgelost. Laat wat afkoelen.
  2. Snij de radijzen en komkommer in plakjes. Pel de rode ui en snij in halve maantjes. Doe alle groenten in verschillende weckpotten, giet er het azijnmengsel bij en voeg er telkens 2 takjes tijm bij. Sluit de potten en laat een nacht trekken.
  3. Meng de muntblaadjes met de korianderblaadjes. Besmeer elke snede brood met de paté. Verdeel er wat van de gepekelde groentjes over en werk af met de verse kruiden.