
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broden Brood | sneetjes sneetje | ||
Boter
Boter (gezouten) | 25 g g | ||
Paté
Paté (met artisjokken) | 212 ml ml | ||
Zalmcarpaccio Zalmcarpaccio | 100 g g | ||
Parmezaanschilfers
Parmezaanschilfers (voor de afwerking) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listToastjes met artisjokpuree en zalmcarpaccio
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Besmeer enkele sneetjes brood met de gezouten boter en rooster of grill ze goudbruin.
- Verdeel er de paté met artisjokken en de zalmcarpaccio over.
- Werk af met parmezaanschilfers.
ONZE WIJNTIP: Pyrene Chardonnay, 2015