De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Toastjes met artisjokpuree en zalmcarpaccio

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broden Brood sneetjes sneetje
Boter Boter
(gezouten)
25 g g
Paté Paté
(met artisjokken)
212 ml ml
Zalmcarpaccio Zalmcarpaccio100 g g
Parmezaanschilfers Parmezaanschilfers
(voor de afwerking)

Toastjes met artisjokpuree en zalmcarpaccio

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(3)

Bereiding

  1. Besmeer enkele sneetjes brood met de gezouten boter en rooster of grill ze goudbruin.
  2. Verdeel er de paté met artisjokken en de zalmcarpaccio over.
  3. Werk af met parmezaanschilfers.

ONZE WIJNTIP: Pyrene Chardonnay, 2015