De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tomatensalade met mozzarella en ham

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Romatomaten Romatomaat600 g g
Minimozzarella's Minimozzarella20
Gekookte ham Gekookte ham
(Meesterlyck)
4 sneetjes sneetje
Pijnboompitten Pijnboompitten20 g g
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje

Voor de saus

Mayonaise Mayonaise
(met ei)
3 dl dl
Pesto Pesto
(groene)
1 dl dl

Tomatensalade met mozzarella en ham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(15)

Bereiding

  1. Versnijd de tomaten op verschillende manieren.
  2. Meng de mayonaise met de pesto en giet in een spuitzakje.
  3. Snijd de helft van de mozzarellabolletjes doormidden.
  4. Rol de sneetjes ham op en snijd in stukken van ca. 1 cm.
  5. Schik de verschillende tomaten op een bord en werk af met de mozzarella, ham, pestomayonaise, pijnboompitten en basilicumblaadjes. Besprenkel het geheel met olijfolie.