
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Romatomaten Romatomaat | 600 g g | |
Minimozzarella's Minimozzarella | 20 | |
Gekookte ham
Gekookte ham (Meesterlyck) | 4 sneetjes sneetje | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 20 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje |
Voor de saus
Mayonaise
Mayonaise (met ei) | 3 dl dl | |
Pesto
Pesto (groene) | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomatensalade met mozzarella en ham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Versnijd de tomaten op verschillende manieren.
- Meng de mayonaise met de pesto en giet in een spuitzakje.
- Snijd de helft van de mozzarellabolletjes doormidden.
- Rol de sneetjes ham op en snijd in stukken van ca. 1 cm.
- Schik de verschillende tomaten op een bord en werk af met de mozzarella, ham, pestomayonaise, pijnboompitten en basilicumblaadjes. Besprenkel het geheel met olijfolie.