
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tomatensap Tomatensap | 800 ml ml | |
Vermout
Vermout (witte) | 200 ml ml | |
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Selderijzout Selderijzout | ||
Basilicum Basilicum | takjes takje | |
Kerstomaten Kerstomaat | ||
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomatensap met vermout
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Vul een karaf voor ¾de met ijs.
- Giet het tomatensap en de vermout in de karaf.
- Kruid met cayennepeper en/of selderijzout.
- Werk af met basilicum en kerstomaatjes.