De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tomatensap met vermout

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tomatensap Tomatensap800 ml ml
Vermout Vermout
(witte)
200 ml ml
Cayennepeper Cayennepeper
Selderijzout Selderijzout
Basilicum Basilicum takjes takje
Kerstomaten Kerstomaat
Ijsblokjes Ijsblokjes

Tomatensap met vermout

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(3)

Bereiding

  1. Vul een karaf voor ¾de met ijs.
  2. Giet het tomatensap en de vermout in de karaf.
  3. Kruid met cayennepeper en/of selderijzout.
  4. Werk af met basilicum en kerstomaatjes.