
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tomatensap Tomatensap | 800 ml ml | ||
Vermout
Vermout (witte) | 200 ml ml | ||
Cayennepeper Cayennepeper | |||
Selderijzout Selderijzout | |||
Basilicum Basilicum | takjes takje | ||
Kerstomaten Kerstomaat | |||
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTomatensap met vermout
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Vul een karaf voor ¾de met ijs.
- Giet het tomatensap en de vermout in de karaf.
- Kruid met cayennepeper en/of selderijzout.
- Werk af met basilicum en kerstomaatjes.