
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tomaten Tomaat | 5 | |
Kookroom Kookroom | 2 el el | |
Water Water | 1 l l | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Tijm Tijm | ||
Laurier Laurier | ||
Soepballetjes Soepballetjes | 350 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomatensoep met balletjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Stoof de uien en look in olijfolie. Snijd de tomaten in stukken en voeg samen met de tijm en laurier toe. Bevochtig de soep met water.
- Laat de soep 20 minuten op een zacht vuur trekken. Mix de soep en kruid hem met peper en zout.
- Voeg de soepballetjes toe en laat ze garen in de soep. Werk de soep naar believen af met een scheutje room en fijngesneden lente-ui.