
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tonijnsteak Tonijnsteak | 500 g g | ||
Orecchiette aglio e peperoncino Orecchiette aglio e peperoncino | 530 g g | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Olijfolie
Olijfolie (met chili) | |||
Gepelde paprika's uit bokaal Gepelde paprika uit bokaal | 4 | ||
Tomaten Tomaat | 4 | ||
Peterselie Peterselie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTonijnsteak met orecchiette aglio e peperoncino
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng water aan de kook met de helft van de kruiden van de orecchiette. Kook de pasta beetgaar en giet af.
- Snipper de sjalot en fruit in enkele eetlepels olijfolie met chili. Snij de paprika’s en tomaten in blokjes en voeg toe aan de gefruite sjalot. Laat nog even stoven en voeg de orecchiette toe met de rest van de pastakruiden.
- Bak de tonijnsteaks rosé in olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Serveer met de orecchiette aglio e peperoncino. Werk af met een handvol gehakte peterselie.