De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tonijnsteak met orecchiette aglio e peperoncino

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tonijnsteak Tonijnsteak500 g g
Orecchiette aglio e peperoncino Orecchiette aglio e peperoncino530 g g
Sjalotten Sjalot1
Olijfolie Olijfolie
(met chili)
Gepelde paprika's uit bokaal Gepelde paprika uit bokaal4
Tomaten Tomaat4
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Tonijnsteak met orecchiette aglio e peperoncino

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(3)

Bereiding

  1. Breng water aan de kook met de helft van de kruiden van de orecchiette. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  2. Snipper de sjalot en fruit in enkele eetlepels olijfolie met chili. Snij de paprika’s en tomaten in blokjes en voeg toe aan de gefruite sjalot. Laat nog even stoven en voeg de orecchiette toe met de rest van de pastakruiden.
  3. Bak de tonijnsteaks rosé in olijfolie. Kruid met peper en zout.
  4. Serveer met de orecchiette aglio e peperoncino. Werk af met een handvol gehakte peterselie.