
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 3 | |
Mozzarella Mozzarella | 125 g g | |
Sinaasappelsap Sinaasappelsap | 2 el el | |
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 0,5 el el | |
Pistachenoten
Pistachenoot (fijngestampt) | 1 el el | |
Zeezout Zeezout | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTorentje van rode biet en mozzarella
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de bieten in fijne plakjes. Haal de mozzarella uit de koelkast en laat rustig op kamertemperatuur komen.
- Meng in een kom het sinaasappelsap met de fijngesnipperde sjalot en de olijfolie en kruid met peper en zout.
- Schik wat schijfjes rode biet op een bord en daarop telkens een plakje mozzarella. Herhaal nog een keer en eindig met een laatste schijfje rode biet. Kruid af peper en zout en besprenkel met de marinade. Werk af met wat fijngestampte pistachenoten.
Recept geïnspireerd door Ellen, Fair Foodie, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!