De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Torentje van rode biet en mozzarella

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet3
Mozzarella Mozzarella125 g g
Sinaasappelsap Sinaasappelsap2 el el
Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
1
Olijfolie Olijfolie0,5 el el
Pistachenoten Pistachenoot
(fijngestampt)
1 el el
Zeezout Zeezout
Peper Peper

Torentje van rode biet en mozzarella

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(3)

Bereiding

  1. Snijd de bieten in fijne plakjes. Haal de mozzarella uit de koelkast en laat rustig op kamertemperatuur komen.
  2. Meng in een kom het sinaasappelsap met de fijngesnipperde sjalot en de olijfolie en kruid met peper en zout.
  3. Schik wat schijfjes rode biet op een bord en daarop telkens een plakje mozzarella. Herhaal nog een keer en eindig met een laatste schijfje rode biet. Kruid af peper en zout en besprenkel met de marinade. Werk af met wat fijngestampte pistachenoten.

Recept geïnspireerd door Ellen, Fair Foodie, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!