De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Torentjes van nectarine en mozzarella

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Nectarines Nectarine
(in plakjes)
4
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje12
Mozzarella Mozzarella
(in plakken)
375 g g
Paneermeel Paneermeel100 g g
Tarwebloem Tarwebloem100 g g
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas70 g g
Eieren Ei2
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Vloeibare honing Vloeibare honing2 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Zout Zout
Peper Peper

Torentjes van nectarine en mozzarella

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Meng de bloem met het paneermeel en de Parmezaanse kaas en kruid met cayennepeper, peper en zout. Klop de eieren los in een andere kom.
  2. Haal elke mozzarellaplak door de eieren en dan door het bloemmengsel.
  3. Verwarm de helft van de olijfolie in een pan en bak de nectarineschijfjes 2 minuten langs elke kant. Verwarm de resterende olijfolie en bak de mozzarellaplakjes 1 minuut langs elke kant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Maak een torentje met een schijfje mozzarella, daarna een schijfje nectarine. Herhaal en eindig met een schijfje nectarine. Garneer met basilicum en druppel er nog wat honing over. Geef er nog een draai van de pepermolen over.

TIP: Strooi er eventueel nog gehakte noten over.