Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Nectarines
Nectarine (in plakjes) | 4 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 12 | |
Mozzarella
Mozzarella (in plakken) | 375 g g | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 100 g g | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 70 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Zout Zout | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTorentjes van nectarine en mozzarella
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de bloem met het paneermeel en de Parmezaanse kaas en kruid met cayennepeper, peper en zout. Klop de eieren los in een andere kom.
- Haal elke mozzarellaplak door de eieren en dan door het bloemmengsel.
- Verwarm de helft van de olijfolie in een pan en bak de nectarineschijfjes 2 minuten langs elke kant. Verwarm de resterende olijfolie en bak de mozzarellaplakjes 1 minuut langs elke kant. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Maak een torentje met een schijfje mozzarella, daarna een schijfje nectarine. Herhaal en eindig met een schijfje nectarine. Garneer met basilicum en druppel er nog wat honing over. Geef er nog een draai van de pepermolen over.
TIP: Strooi er eventueel nog gehakte noten over.