
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gerookte zalm Gerookte zalm | 400 g g | |
Tortiglioni Tortiglioni | 500 g g | |
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Kookroom Kookroom | 250 ml ml | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Uien Ui | 1 | |
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortiglioni met gerookte zalm en broccoli
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de broccoli in roosjes. Kook de roosjes beetgaar in gezouten water, koel ze af met koud water en laat ze uitlekken.
- Snijd de gerookte zalm in brede stroken.
- Snipper de ui en de knoflook fijn en bak ze glazig in een klontje boter. Voeg de kookroom toe en laat het binden tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout.
- Kook de tortiglioni “al dente” in gezouten water. Giet af en meng met de saus. Voeg de broccoli en de gerookte zalm toe en serveer.