De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tortiglioni met gerookte zalm en broccoli

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gerookte zalm Gerookte zalm400 g g
Tortiglioni Tortiglioni500 g g
Broccoli's Broccoli1
Kookroom Kookroom250 ml ml
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Uien Ui1
Boter Boter

Tortiglioni met gerookte zalm en broccoli

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(10)

Bereiding

  1. Snijd de broccoli in roosjes. Kook de roosjes beetgaar in gezouten water, koel ze af met koud water en laat ze uitlekken.
  2. Snijd de gerookte zalm in brede stroken.
  3. Snipper de ui en de knoflook fijn en bak ze glazig in een klontje boter. Voeg de kookroom toe en laat het binden tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Kook de tortiglioni “al dente” in gezouten water. Giet af en meng met de saus. Voeg de broccoli en de gerookte zalm toe en serveer.