De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
“Tortilla” chips met kiwi salsa

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Peren Peer2
Kiwi's Kiwi1
Plantaardige olie Plantaardige olie2 el el

“Tortilla” chips met kiwi salsa

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 120 °C.
  2. Snijd de peren met een mandoline in dunne schijfjes. Je kan ook dunne schijfjes snijden met een mes.
  3. Verdeel de peren over een ingeoliede bakplaat.
  4. Schil en blend de kiwi tot een mooie dip.
  5. Bak de peren een 2-tal uur in de oven tot ze mooi bruin en krokant zijn.