De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tortilla met restjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Krielaardappelen Krielaardappel
(in blokjes)
250 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Groenten Groenten
(tomaten in blokjes, prei in ringen, broccoli in roosjes, bloemkool in roosjes, paprika in blokjes)
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze
Kruiden Kruiden
Eieren Ei5
Melk Melk1 dl dl
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Peper Peper
Zout Zout

Tortilla met restjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(39)

Bereiding

  1. Kook de krieltjes gaar in licht gezouten water. Kluts de eieren met de melk en kruid met peper en zout. Schep er alle groenten, de aardappelen, kaas en de gehakte kruiden onder.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en giet er het eiermengsel in. Bak op een zacht vuur zo'n achttal minuten. Zet daarna nog 5 minuten onder de grill. Lekker met knapperig stokbrood.