
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Krielaardappelen
Krielaardappel (in blokjes) | 250 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Groenten
Groenten (tomaten in blokjes, prei in ringen, broccoli in roosjes, bloemkool in roosjes, paprika in blokjes) | ||
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | ||
Kruiden Kruiden | ||
Eieren Ei | 5 | |
Melk Melk | 1 dl dl | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortilla met restjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de krieltjes gaar in licht gezouten water. Kluts de eieren met de melk en kruid met peper en zout. Schep er alle groenten, de aardappelen, kaas en de gehakte kruiden onder.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en giet er het eiermengsel in. Bak op een zacht vuur zo'n achttal minuten. Zet daarna nog 5 minuten onder de grill. Lekker met knapperig stokbrood.