
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 1 | ||
Tomatensaus Tomatensaus | 2 el el | ||
Rode pesto Rode pesto | 1 el el | ||
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 75 g g | ||
Gekookte ham
Gekookte ham (Meesterlyck) | 1 sneetjes sneetje | ||
Champignons Champignons | 50 g g | ||
Sjalotten Sjalot | 0,5 | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTortilla op de grill
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de rode pesto onder de tomatensaus. Smeer een laagje tomatensaus over de hele tortilla.
- Snij de ham in fijne reepjes, snipper het sjalotje fijn en snij de champignons in fijne schijfjes.
- Beleg de tortilla langs één zijde met de schijfjes champignon, de gesnipperde sjalot, de geraspte kaas en de hamreepjes. Plooi de tortilla dubbel en bestrijk de twee kanten met een laagje olijfolie.
- Laat de tortilla op een hete grill bakken. Vergeet niet regelmatig om te keren.
Recept geïnspireerd doorYves, BBQ Master, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!