De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tortilla op de grill

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap1
Tomatensaus Tomatensaus2 el el
Rode pesto Rode pesto1 el el
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze75 g g
Gekookte ham Gekookte ham
(Meesterlyck)
1 sneetjes sneetje
Champignons Champignons50 g g
Sjalotten Sjalot0,5
Olijfolie Olijfolie

Tortilla op de grill

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(7)

Bereiding

  1. Meng de rode pesto onder de tomatensaus. Smeer een laagje tomatensaus over de hele tortilla.
  2. Snij de ham in fijne reepjes, snipper het sjalotje fijn en snij de champignons in fijne schijfjes.
  3. Beleg de tortilla langs één zijde met de schijfjes champignon, de gesnipperde sjalot, de geraspte kaas en de hamreepjes. Plooi de tortilla dubbel en bestrijk de twee kanten met een laagje olijfolie.
  4. Laat de tortilla op een hete grill bakken. Vergeet niet regelmatig om te keren.

Recept geïnspireerd doorYves, BBQ Master, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!