De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tortillawraps met tonijn en hummus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Hummus Hummus200 g g
Ijsbergsla Ijsbergsla0,5
Kerstomaten Kerstomaat150 g g
Gele paprika's Gele paprika1
Maïs Maïs140 g g
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Witte wijnazijn Witte wijnazijn1 el el
Tonijn Tonijn
(uit blik)
400 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Tortillawraps met tonijn en hummus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(248)

Bereiding

1. Laat de tonijn goed uitlekken. Snij de ijsbergsla in reepjes. Snij de paprika in blokjes. Halveer de kerstomaten en meng er de rode ui, de witte wijnazijn en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout.

2. Verwarm de tortilla’s even in de microgolfoven. Bestrijk elke tortilla met een laagje hummus. Beleg verder met de ijsbergsla, paprika, maïskorrels en tomatensalsa. Brokkel er de tonijn over en rol de tortilla’s op. Snij ze door en serveer meteen, eventueel met een extra groene salade.