
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | ||
Hummus Hummus | 200 g g | ||
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,5 | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 150 g g | ||
Gele paprika's Gele paprika | 1 | ||
Maïs Maïs | 140 g g | ||
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | ||
Witte wijnazijn Witte wijnazijn | 1 el el | ||
Tonijn
Tonijn (uit blik) | 400 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTortillawraps met tonijn en hummus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Laat de tonijn goed uitlekken. Snij de ijsbergsla in reepjes. Snij de paprika in blokjes. Halveer de kerstomaten en meng er de rode ui, de witte wijnazijn en een scheutje olijfolie onder. Kruid met peper en zout.
2. Verwarm de tortilla’s even in de microgolfoven. Bestrijk elke tortilla met een laagje hummus. Beleg verder met de ijsbergsla, paprika, maïskorrels en tomatensalsa. Brokkel er de tonijn over en rol de tortilla’s op. Snij ze door en serveer meteen, eventueel met een extra groene salade.