
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | |
Rauwe ham Rauwe ham | 8 sneetjes sneetje | |
Avocado's
Avocado (in reepjes) | 2 | |
Mozzarella
Mozzarella (in plakjes) | 250 g g | |
Rode paprika's
Rode paprika (in reepjes) | 1 | |
Rucola Rucola | 40 g g | |
Tomaten
Tomaat (in plakjes) | 2 | |
Hummus Hummus | 4 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortizza met avocado en rauwe ham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Smeer de tortilla-wraps in met de hummus.
- Verdeel de avocado, de tomaat, de paprika en de mozzarella over de tortillas. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de belegde tortilla's in een pan, op een laag vuur, met het deksel op de pan, voor ongeveer 8 minuten.
- Werk de tortizza voor het serveren af met de ham, de peterselie en de rucola.