Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kidneybonen
Kidneybonen (gespoeld) | 255 g g | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Slaharten little gem
Slahart little gem (in vier) | 2 | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Groene olijven
Groene olijf (ontpit) | 5 | |
Tomaten
Tomaat (ontpit, in blokjes) | 2 | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Koriander
Koriander (gehakt) | 3 el el | |
Munt
Munt (gehakt) | 2 el el | |
Yoghurt Yoghurt | 120 ml ml | |
Tortilla-wraps
Tortilla-wrap (gekleurde) | 8 | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTricolore vegetarische wraps
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snij het vruchtvlees klein. Haal het vruchtvlees uit de avocado en snij in blokjes. Hak ook de olijven fijn. Meng de reepjes little gem met de komkommer, de avocado, de olijven, de tomatenblokjes, de koriander, de helft van de gesnipperde uien en de helft van de munt. Schep er een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de helft van de look en de resterende ui glazig. Kruid met het cayennepeper. Meng er de kidneybonen onder en bak 1 minuut mee. Roer er tot slot de peterselie onder.
- Meng de resterende munt en look onder de yoghurt. Kruid met peper en zout. Verwarm de tortilla's zoals vermeld op de verpakking. Schep op elke tortilla wat van het bonenmengsel en daarbovenop een schep van de salade. Werk af met een lepel van de yoghurtsaus.