Tricolore vegetarische wraps

Tricolore vegetarische wraps
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snij het vruchtvlees klein. Haal het vruchtvlees uit de avocado en snij in blokjes. Hak ook de olijven fijn. Meng de reepjes little gem met de komkommer, de avocado, de olijven, de tomatenblokjes, de koriander, de helft van de gesnipperde uien en de helft van de munt. Schep er een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout.

  2. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de helft van de look en de resterende ui glazig. Kruid met het cayennepeper. Meng er de kidneybonen onder en bak 1 minuut mee. Roer er tot slot de peterselie onder.

  3. Meng de resterende munt en look onder de yoghurt. Kruid met peper en zout. Verwarm de tortilla's zoals vermeld op de verpakking. Schep op elke tortilla wat van het bonenmengsel en daarbovenop een schep van de salade. Werk af met een lepel van de yoghurtsaus.