De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Tricolore vegetarische wraps

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kidneybonen Kidneybonen
(gespoeld)
255 g g
komkommers Komkommer1
Slaharten little gem Slahart little gem
(in vier)
2
Avocado's Avocado1
Groene olijven Groene olijf
(ontpit)
5
Tomaten Tomaat
(ontpit, in blokjes)
2
Uien Ui
(gesnipperd)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
2 el el
Koriander Koriander
(gehakt)
3 el el
Munt Munt
(gehakt)
2 el el
Yoghurt Yoghurt120 ml ml
Tortilla-wraps Tortilla-wrap
(gekleurde)
8
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Tricolore vegetarische wraps

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snij het vruchtvlees klein. Haal het vruchtvlees uit de avocado en snij in blokjes. Hak ook de olijven fijn. Meng de reepjes little gem met de komkommer, de avocado, de olijven, de tomatenblokjes, de koriander, de helft van de gesnipperde uien en de helft van de munt. Schep er een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de helft van de look en de resterende ui glazig. Kruid met het cayennepeper. Meng er de kidneybonen onder en bak 1 minuut mee. Roer er tot slot de peterselie onder.
  3. Meng de resterende munt en look onder de yoghurt. Kruid met peper en zout. Verwarm de tortilla's zoals vermeld op de verpakking. Schep op elke tortilla wat van het bonenmengsel en daarbovenop een schep van de salade. Werk af met een lepel van de yoghurtsaus.