
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Exotisch fruit
Exotisch fruit (in blokjes of klein gesneden) | 500 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 32 g g | |
Kant-en-klare vanillepudding Kant-en-klare vanillepudding | 400 g g | |
Roomkaas Roomkaas | 350 g g | |
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 200 ml ml | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Kant-en-klare cakes
Kant-en-klare cake (in plakken) | 1 | |
Witte porto Witte porto | 300 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTrifle met exotisch fruit en pudding
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe het fruit in een grote kom, bestrooi met de helft van de vanillesuiker en giet er de porto bij. Roer voorzichtig om, dek af en zet 1 uur in de koelkast.
- Klop de room stijf. Meng samen met het citroensap en de resterende vanillesuiker onder de roomkaas.
- Neem een voldoende grote schaal en begin met een laag cake. Lepel er een laag vanillepudding op, vervolgens een laag fruit en eindig met een laag roomkaas.
- Maak opnieuw een cakelaag. Herhaal de vorige stappen en eindig met roomkaas.