De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Trifle met exotisch fruit en pudding

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Exotisch fruit Exotisch fruit
(in blokjes of klein gesneden)
500 g g
Vanillesuiker Vanillesuiker32 g g
Kant-en-klare vanillepudding Kant-en-klare vanillepudding400 g g
Roomkaas Roomkaas350 g g
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)200 ml ml
Citroensap Citroensap2 el el
Kant-en-klare cakes Kant-en-klare cake
(in plakken)
1
Witte porto Witte porto300 ml ml

Trifle met exotisch fruit en pudding

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(1)

Bereiding

  1. Doe het fruit in een grote kom, bestrooi met de helft van de vanillesuiker en giet er de porto bij. Roer voorzichtig om, dek af en zet 1 uur in de koelkast.
  2. Klop de room stijf. Meng samen met het citroensap en de resterende vanillesuiker onder de roomkaas.
  3. Neem een voldoende grote schaal en begin met een laag cake. Lepel er een laag vanillepudding op, vervolgens een laag fruit en eindig met een laag roomkaas.
  4. Maak opnieuw een cakelaag. Herhaal de vorige stappen en eindig met roomkaas.