
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boter Boter | 125 g g | ||
Melkchocolade Melkchocolade | 200 g g | ||
Melk Melk | 165 ml ml | ||
Suiker Suiker | 180 g g | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 1 zakjes zakje | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Zelfrijzend bakmeel Zelfrijzend bakmeel | 130 g g | ||
Cacaopoeder Cacaopoeder | 2 el el | ||
Kookroom Kookroom | 125 ml ml | ||
Chocolade paaseieren
Chocolade paasei (restjes) | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTulbandcakejes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180˚C. Vet de vormpjes goed in en bestuif met bloem. Smelt de boter met 100 g chocolade op een zacht vuur. Laat afkoelen.
2. Roer de melk los met de suiker en de vanillesuiker. Voeg de chocolade en de eieren toe en meng alles goed. Zeef er de bloem en het cacaopoeder over en klop tot een stevig beslag. Schep het beslag in de vormpjes en zet 40 minuten in de oven.
3. Haal de vormpjes uit de oven en laat 10 minuten afkoelen. Haal de cakejes uit de vorm.
4. Verwarm voor het glazuur de room tot net tegen het kookpunt en doe er de rest van de chocolade bij. Laat al roerend smelten. Werk de cakejes af met glazuur, chocolade eitjes en poedersuiker.