Varkensbrochettes met 3 light sausjes

Varkensbrochettes met 3 light sausjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Meng de look met de olijfolie en besmeer hier de brochetten mee.

  2. Hak de rozemarijnblaadjes fijn. Meng er de yoghurt, het citroensap en de look onder en kruid met het zout.

  3. Meng alle ingrediënten voor de Roquefortsaus en kruid met peper en zout.

  4. Voeg voor de barbecuesaus de azijn toe aan het water en breng aan de kook. Voeg de tomatenpuree, ketchup en honing toe. Breng de saus met de sausbinder op gewenste dikte.

  5. Grill de brochetten goudbruin op de barbecue en serveer met de sausjes.

  6. TIP: Maak gerust wat meer van elk sausje. In een goed afsluitbaar potje kun je ze tot een week bewaren. Combineer ze met een slaatje, gegrilde vis…