
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Varkensbrochettes Varkensbrochette | 4 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 250 g g | |
Sjalotten
Sjalot (in ringen) | 1 | |
Muntblaadjes Muntblaadje | ||
komkommers
Komkommer (in halve maantjes) | 1 | |
Ansjovisfilets in olijfolie
Ansjovisfilet in olijfolie (gehalveerd) | 8 | |
Kappertjes Kappertjes | 1 el el | |
Feta Feta | 200 g g | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 tl tl | |
Olijfolie
Olijfolie (+ extra om te bakken) | 3 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVarkensbrochettes met Santorini-salade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schep de komkommer, tomaten, kappertjes, ansjovis, sjalot, oregano en olijfolie in een grote kom door elkaar. Kruid met peper en zout.
- Werk de salade af met de verkuimelde feta en de muntblaadjes.
- Bak de brochetten gaar in wat hete olijfolie en serveer bij de salade.