De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Varkensbrochettes met Santorini-salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Varkensbrochettes Varkensbrochette4
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
250 g g
Sjalotten Sjalot
(in ringen)
1
Muntblaadjes Muntblaadje
komkommers Komkommer
(in halve maantjes)
1
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie
(gehalveerd)
8
Kappertjes Kappertjes1 el el
Feta Feta200 g g
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 tl tl
Olijfolie Olijfolie
(+ extra om te bakken)
3 el el
Peper Peper
Zout Zout

Varkensbrochettes met Santorini-salade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(5)

Bereiding

  1. Schep de komkommer, tomaten, kappertjes, ansjovis, sjalot, oregano en olijfolie in een grote kom door elkaar. Kruid met peper en zout.
  2. Werk de salade af met de verkuimelde feta en de muntblaadjes.
  3. Bak de brochetten gaar in wat hete olijfolie en serveer bij de salade.