
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Chipolata's Chipolata | 700 g g | ||
Rozemarijn
Rozemarijn (enkele takjes) | |||
Suiker Suiker | 1 el el | ||
Ananassen
Ananas (in blokjes) | 1 | ||
Chilipepers Chilipeper | 1 | ||
Rode uien
Rode ui (fijngesnipperd) | 0,5 | ||
Limoenen
Limoen (uitgeperst) | 1 | ||
Koriander
Koriander (fijngehakt) | |||
Zout Zout | |||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | |||
Water Water | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVarkenschipolata met ananassalsa
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de worsten op een bakplaat met bakpapier en prik er met een vork enkele gaatjes in. Besmeer met olie en strooi er de rozemarijntakjes over. Zet 15 minuten in de oven.
- Snipper de ui fijn, ontpit de chilipeper en hak fijn. Smelt de suiker met het water in een pan, voeg de ananas toe en laat 5 minuten sudderen. Roer er de chilipeper, ui, limoensap en koriander onder.
- Serveer de salsa met de worstjes.