De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Varkenschipolata met ananassalsa

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Chipolata's Chipolata700 g g
Rozemarijn Rozemarijn
(enkele takjes)
Suiker Suiker1 el el
Ananassen Ananas
(in blokjes)
1
Chilipepers Chilipeper1
Rode uien Rode ui
(fijngesnipperd)
0,5
Limoenen Limoen
(uitgeperst)
1
Koriander Koriander
(fijngehakt)
Zout Zout
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Water Water2 el el

Varkenschipolata met ananassalsa

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de worsten op een bakplaat met bakpapier en prik er met een vork enkele gaatjes in. Besmeer met olie en strooi er de rozemarijntakjes over. Zet 15 minuten in de oven.
  2. Snipper de ui fijn, ontpit de chilipeper en hak fijn. Smelt de suiker met het water in een pan, voeg de ananas toe en laat 5 minuten sudderen. Roer er de chilipeper, ui, limoensap en koriander onder.
  3. Serveer de salsa met de worstjes.